The Chase

by Cochrane Design

Cochrane Design has achieved a unique interior scheme in this Victorian town house, located in London.

It is a space filled with contrast: timeless yet within the adamant of its own Victorian heritage, daring yet classic, and alternative yet sophisticated. Exaggerated traditional lines and use of shape give the property so much character, and a homely warmth, something seldom present in luxury homes.

The spacious home was three single-floor apartments, and was reconfigured into a three-storey home, now boasting 3,000sq ft. The client's primary concern with such a large space was neglect of the interiors, not allowing the home to fulfil its potential as a beautiful home.

Cochrane Design has filled this home with stunning pieces, giving each and every corner aesthetic consideration.

Kitchen

  • 400
  • 166
  • 152
  • 127

Dining Room

  • 400
  • 145
  • 152
  • 152
  • 149
  • 119
  • 119

Library

  • 400

Staircase

  • 152
  • 119

Living Room

  • 178
  • 113
  • 149

Entrance

  • 160

Hallway

  • 160
  • 119

Bathroom

  • 184
  • 142
  • 120
  • 114
  • 116
  • 123
  • 117
  • 121
  • 114
  • 113
  • 112
  • 118
  • 113
  • 118

Bedroom

  • 158
  • 121
  • 132
  • 110
  • 114
  • 120
  • 114

Children's Rooms

  • 162
  • 113

Gym

  • 148

Garden & Outdoor

  • 208
  • 123
  • 121
  • 121
  • 122
  • 113
  • 117
  • 111
  • 128

Garden

  • 208
  • 123
  • 121
  • 121
  • 122
  • 113
  • 117
  • 111

Exterior

  • 128