Dorset Street, Marylebone

by STUDIO CLARK + CO

STUDIO CLARK + CO recently won a 5* UK property award for an apartment in Marylebone, central London. They were commissioned by a young Indian family with two children aged 7 and 5 to renovate a dated 1,500 sq ft apartment.

Their clients had lived in the apartment for many years, pre-children. They had got to a point where they needed to update the design, put a new MEP scheme in place and organise the spaces more efficiently both in terms of structural alternations, storage and furniture layouts.

STUDIO CLARK + CO provided a turn key service dealing with the license to alter, project managing the build all the way through to styling and accessorising the apartment. 

The design brief was to create an eclectic, open plan dining, living and kitchen space which was functional, practical and included an abundance of storage. With building regulations in place, particularly with regard to the Kitchen should a fire occur, we designed a bespoke glass crittal feature partition between the Kitchen and Living Space which still kept the light and open plan feel whilst also adding a unique personality to the space. STUDIO CLARK + CO introduced eclectic tiles into the Kitchen from Artisans of Divises which added another dimension to the bespoke Bulthaup Kitchen and made the space feel much bigger. STUDIO CLARK + CO also re-wired the apartment to create an abundance of light. The apartment was challenging in terms of spacial planning and furniture layouts so most pieces were designed bespoke by Olive and handmade in the UK with some of their trusted suppliers.

Living Room

  • 948
  • Brands (3)3
  • 419
  • 365

Dining Room

  • 563
  • Brands (1)1
  • 371
  • 307

Kitchen

  • 1227
  • 380
  • 314

Bathroom

  • 1083
  • 338
  • 390

Children's Rooms

  • 522
  • 311

Bedroom

  • 483
  • 371
  • 304