Edwards

by Nicholas Sunderland

A 3 story Victorian Terrace was transformed into a 5 story contemporary home retaining original features, whilst doubling the living space. A Gym, cinema and family room were integrated into a new basement level. An extension for the kitchen and a new loft conversion created light and space throughout. Home automation, hidden lighting and masses of storage along with a seamless transition of flooring out to the patio garden extended the ground floor even further. A master suite with two dressing rooms, walk in Hansgrohe Rain Shower and sunken tub, added a boutique hotel luxury to the first floor. Further bedrooms, study and family bathroom created an Award Winning space with fully bespoke furniture throughout.

Bedroom

  • 375
  • 270
  • 234
  • 220
  • 237
  • 210

Bathroom

  • 474
  • 218
  • 240
  • 215
  • 228

Living Room

  • 345
  • 225
  • 663

Kitchen

  • 541
  • 243
  • 212
  • 203
  • 201
  • 185

Dining Room

  • 221
  • 228
  • 195

Cinema Room

  • 273
  • 191

Staircase

  • 212

Home Gym

  • 323

Exterior

  • 224

Home Office

  • 232
  • 194
  • 190

Children's Rooms

  • 288
  • 188
  • 191