Holland Park

by Landmass London

A contemporary family home, this residence is nestled in green and glorious Holland Park.

Landmass redesigned the maisonette property complete, making the most of the space offered by a disused courtyard, and using the highest quality finishes and deliberate craftsmanship throughout. The lofty home is drenched in natural light, and with clever storage solutions, the amount of space is intelligently optimised.

A natural colour scheme of whites and blues also incorporates the clean wooden floors, which is echoed in the kitchen sides and contemporary design features such as the coat hook.

Kitchen

  • 2259
  • 539
  • 488
  • 476
  • 450
  • 425
  • 407
  • 390

Living Room

  • 1408
  • 366
  • 364

Dining Room

  • 544
  • 371
  • 361
  • 370
  • 362
  • 365
  • 381
  • 344
  • 349

Staircase

  • 590
  • 351
  • 339
  • 358
  • 352
  • 335
  • 329
  • 334

Bathroom

  • 1320
  • 375
  • 379
  • 377
  • 366
  • 364
  • 387

Bedroom

  • 795
  • 360
  • 349

Children's Rooms

  • 928