Little Venice

by Landmass London

The client, an art collecting family, wanted a serene, homely interior space in which to relax, and escape the rush of London.

Landmass restored this Grade II listed property to augment its period details, supplementing them with a fresh colour palette and contemporary design features. A white display cabinet features colourful objet d'art, simultaneously giving the space a different dimension, and an obvious personality. The property boasts a spacious dressing room, and double vanity unit, characterising the space as a secret haven in which to indulge in yourself.

The designer, although using a largely neutral colour scheme, has included colour in small doses. This gives colour objects like the petroleum blue coffee table and coral red cushions a real sense of occasion.

Kitchen

  • 880
  • 320
  • 283

Staircase

  • 262
  • 214
  • 196
  • 180
  • 179
  • 172

Bedroom

  • 312
  • 173
  • 184
  • 189
  • 196
  • 193
  • 180
  • 176
  • 188
  • 176

Wardrobe

  • 281
  • 180
  • 183
  • 169

Bathroom

  • 751
  • 210
  • 216
  • 220
  • 221
  • 209
  • 203
  • 198
  • 204
  • 203
  • 172

Living Room

  • 377
  • 200
  • 207
  • 220
  • 201

Dining Room

  • 240
  • 180

Hallway

  • 212

Children's Rooms

  • 408
  • 157

Garden & Outdoor

  • 708
  • 167

Entrance

  • 245