Orchard Court

by Base Interior

The clients aim for this, one of their many overseas homes, was to create a family home which was very much ‘of its place’. They wanted to feel that it was a true London home and this led the interior design.

The apartment, in its previous state, was very dilapidated and the rooms and corridors gave the feel of a rabbit warren. In allowing us to devise a new space plan we created a simplified layout with inter-connecting spaces and wide corridors. The final space plan composed of entrance hall, corridors, cinema room / study, reception room, dining room, kitchen, master bedroom with en-suite bathroom and walk-in wardrobe, bedroom 2 with en-suite showroom, bedroom 3 with en-suite showroom, bedroom 4 with en-suite showroom, utility room, staff bedrooms x 2, staff bathroom, plant room.

Dining Room

  • 566
  • 430

Living Room

  • 706
  • 304
  • 258

Bathroom

  • 300
  • 233
  • 219
  • 234

Bedroom

  • 261
  • 225
  • 280
  • 210
  • 204
  • 219

Wardrobe

  • 280

Hallway

  • 245
  • 250
  • 223

Kitchen

  • 325

Entrance

  • 250
  • 223